Prijava

Vaša prijava

Odbojkaški klub Gorica pobjedom otvorio novu drugoligašku sezonu


Novu drugoligašku sezonu odbojkaši Gorice otvorili su u nedjelju pobjedom protiv gostiju iz Petrinje. Nagovještaj dobrih vijesti za domaće odbojkaše došao je par dana prije utakmice, kada je i konačno potvrđeno kako će tehničar Luka Humski ipak ostati i ove sezone u klubu, usprkos primamljivoj ponudi iz inozemstva.

Na početku utakmice prijem i napad su kod oba protivnika bili izuzetno dobri, tako da se nitko nije previše rezultatski odvojio. Nakon tehničkog time-outa, domaćini ipak malo stišću u obrani i to im omogućava relativno mirno privođenje kraju prvog seta. Drugi set se nastavlja u istom ritmu i od samog početka seta nije bilo upitno koja momčad će prva doći do 25 poena. U trećem setu Goričani ležernije ulaze u set i brzo se rezultatski odvajaju. Domaćini su nakon toga izjednačili i bili u situaciji potpuno preokrenuti set, no ipak više sreće i spretnosti u samoj završnici seta imali su gosti iz Petrinje. Goričani su se brzo snašli u novoj postavi te u četvrti set ulaze odlučniji i fokusiraniji. Brzo se rezultatski odvajaju i mirno privode utakmicu kraju.

“Vrijeme prije utakmice bilo je dosta turbulentno za mene zbog te ponude iz inozemstva, no uz razgovor s obitelji, prijateljima i suradnicima, shvatio sam kako bi bilo pogrešno napustiti klub u kojem su zdravi momci i atmosfera. Ispravnost moje odluke potvrđuje i današnja utakmica, koju smo zasluženo pobijedili. Sretan sam zbog pobjede i nastojati ću pomoći klubu koliko god mogu. Raduju me klupski izazovi koje nam budućnost donosi”, komentirao je Luka Humski.