Prijava

Vaša prijava

FOTO Audicija za nove članice – mažoretkinje Plesnog kluba Barbara


Plesni klub Barbara (Velika Mlaka / Veliko Polje) organizirao je jučer poslijepodne u sportskoj dvorani Osnovne škole Velika Mlaka  prvu audiciju za nove članice-mažoretkinje u 4 dobna uzrasta: kadetkinje (8 – 11 godina), juniorke (12 – 14 godina), seniorke (15 – 26 godina) i grand seniorke (starije od 26 godina). Uvjet za audiciju bio je da su potencijalne članice već plesale mažoret ples – bilo gdje! Istovremeno bio je upućen poziv i bivšim članicama PK Barbara da se vrate u klub – vrata su im širom otvorena.

Trenerice Ivana i Marina, kao i predsjednik kluba Vlado Palac bili su zadovoljni odzivom na audiciju, a od dvadesetak prijavljenih ‘grand seniorki’ na prvi trening došlo ih je osam, ostale su obećale doći na drugu audiciju za tjedan dana (petak, 27. listopada). Tim grand seniorki ima zagarantirane nastupe u show programu na slijedećim mažoret natjecanjima.

PK Barbara, član Hrvatskog udruženja mažoret timova (HUMT), ovih dana pokušava pronaći pedagoge baleta (sa slobodnim terminima) zbog dva planirana seminara baleta (jedan su već apsolvirali), a u ‘potragu’ se uključila i Almira Osmanović, bivša primabalerina i prvakinja Baleta Hrvatskog narodnog kazališta. Klupsko vodstvo vjeruje da će spomenute seminare uspjeti održati prije 4. rođendana kluba (18. studenog) odnosno do kraja ove godine.

Galerija fotografija