Prijava

Vaša prijava

FOTO Bitka u vodi i blatu završena bez odluke


Derbi kola između Dinamo Hidrela i Turopoljca odigran je na teškom terenu uz stalnu pratnju kiše. Teški uvjeti nisu bili prepreka igračima jedne i druge momčadi da odigraju odličan susret, koji je u sebi imao sve komponente koje krase izvrsnu utakmicu dva kvalitetna suparnika.

Gosti su se bolje snašli u početku nadmetanja, brzo su osvajali teren i ugrožavali vrata Hrvoja Bradića, a u 21. minuti došli su u vodstvo. Amel Pudić je na desetak metara od svojih vrata povukao rukom Daria Guduraša i polegao ga na travu, a sudac Tino Krečak je bez oklijevanja dosudio kazneni udarac, koji je Mario Stuparić sigurno realizirao. Domaćin je ubrzo uzvratio i Petar Vukadin je loptu koju je zaustavila voda ispred gol-crte pospremio u donji kut za poravnanje. Pogotku je prethodila ispravna reakcija suca Krečaka koji je poštivao prednost domaćih u trenutku kada je jedan njihov faulirani igrač ostao ležati na travi. Velika lokva vode i blata ispred vrata domaćih u prvom poluvremenu dva puta je spriječila pogotke Turopoljca!

Kada je Marko Rus doveo domaće u vodstvo u 72. minuti činilo se da bi pobjeda mogla pripasti Novočičanima, ali samo pet minuta kasnije vrlo raspoloženi Guduraš je izjednačio na 2:2! U završnici je momčad domaćina bila agilnija i ozbiljno je napadala, ali obrana Turopoljca je bila sigurna i pravovremeno je raščišćavala problematične situacije.

Galerija fotografija

Prva županijska nogometna liga – skupina Istok, 11. kolo

NK Dinamo Hidrel – NK Turopoljac 2:2 (1:1)

Novo Čiče. Igralište ŠRC Novo Čiče. Gledatelja 150. Nedjelja, 22.10.2017., 15:30 sati. Sudac: Tino Krečak. Pomoćnici: Petar Jerbić i Marko Kovač (svi Velika Gorica). Delegat: Zvonimir Sedmak (Lukavec). Strijelci: 0:1 – Stuparić (21-11m), 1:1 – Vukadin (26), 2:1 – Rus (72), 2:2 – Guduraš (77).

DINAMO HIDREL: Bradić, Sabljak, Jambrešić (od 57. Đuksi), Milanščak, Rus, Pudić, Balenović, Godinić, Mršić, Horvatić (od 73. Kuzmić), Vukadin. Trener: Stiven Žitnik.

TUROPOLJAC: Zagorac, Cavrić (od 46. Martić, od 80. Paradžik), Šestok (od 90. Markulin), Stuparić, Milatović, Nikolić, F. Hajduk, Fabijančić, Bušić, Lučić, Guduraš. Trener: Željko Zagorac.


Pretkadeti nadigrali Zabok