Prijava

Vaša prijava

MNK Futsal Dinamo u petak igra za Domagoja Matezovića – Mića


MNK Futsal Dinamo u petak u 20.15 sati u Domu sportova igra utakmicu protiv MNK Crnica iz Šibenika, a osim što će domaćini pokušati izboriti prvu pobjedu u novoj sezoni, utakmica će imati još jedan bitan značaj.

“Utakmica protiv Crnice odigrat će se u sklopu humanitarne akcija za obitelj nedavno preminulog navijača Dinama Domagoja Matezovića – Mića. Tragično preminuli mladić iza sebe je ostavio ženu i troje djece pa na ovaj način možemo pomoći prijatelju s tribine”, kažu iz Dinama.

Foto: Goričani VG/Facebook.com

Futsal Dinamo po prvi će puta organizirati humanitarnu tombolu, minimalna donacija za jedan kupon je 20 kuna, a svi koji budu sudjelovali u igri mogu osvojiti Modri dres kluba s potpisom hrvatskog reprezentativca Kristijana Grbeše, godišnju ulaznicu za sve domaće utakmice ili rundu Karlovačkog (4 pive) za svoje društvo. Također, na ulazima u dvoranu bit će plave kutije u kojima će svi moći ostaviti donaciju.

“Ovo je simbolična gesta Kluba s kojom želimo pomoći jednoj mladoj obitelji u teškoj situaciji, ali i prilika da se prisjetimo prijatelja s tribine. Zato dođi u petak u Dvojku, kupi nagradni kupon i pokaži da mi svoje ljude ne zaboravljamo!”, ističu iz MNK Futsal Dinamo.