Prijava

Vaša prijava

Čak tri nova naslova na repertoaru Kina Gorica


U Kinu Gorica od sutra možete pogledati tri nova filmska naslova. Najmlađi će moći uživati u animiranom filmu Ekipa iz džungle. Film govori o Mauriceu pingvinu, koju u sebi skriva pravog tigra. Odgojen od strane tigrova, on je najsmotaniji Kung fu majstor ikada. Zajedno sa svojim prijateljima, namjerava održati red i pravdu u džungli, kao što je njegova majka održavala prije njega. No, to će biti teško, jer zla koala želi uništiti džunglu jednom zauvijek uz pomoć svoje vojske babuna.

Ovaj simpatični crtić možete pogledati od četvrtka do srijede od 18 sati, izuzev ponedjeljka kada neće biti filmskih projekcija.

U četvrtak, subotu i utorak od 20 sati možete pogledati krimić „Ubojstvo u Orijent ekspresu“. Režiju potpisuje Kenneth Branagh, a uloge tumače Josh Gad, Johnny Depp, Daisy Ridley, Michelle Pfeiffer i Penélope Cruz.

Glavni lik, Hercule Poirot u Orijent Ekspresu zaglavio je zbog snijega negdje na Balkanu. U kupeu je pronađen izboden Samuel Edward Ratchett. U vlaku je s Poirotom još 13 osoba koje na prvi pogled nemaju ništa zajedničko, ali to se mijenja kada se otkrije pravi identitet ubijenog i većine ostalih u vlaku.

Ljubitelji komedija u petak, nedjelju i srijedu od 20 sati mogu pogledati „Božić kod zločestih mama“. Režiju potpisuju Jon Lucas i Scott Moore, a glavne uloge tumače Mila Kunis, Kathryn Hahn i Kristen Bell. Priča je smještena u dobrostojeće čikaško predgrađe kojim vladaju chic supermame, koje određuju pravila igre. Veseli trojac će se ovaj put suočiti sa stresom koji sa sobom donose blagdani s obitelji.