Prijava

Vaša prijava

Studeni u znaku mladih


Radionica Mindfulness otvorit će sad već tradicionalnu manifestaciju Dani mladih, koje organizira Grad Velika Gorica u suradnji s Goričkim klubom mladih. Prvi dio manifestacije, odnosno prvi tjedan posvećen je brizi o mentalnom stanju mladih.

„U Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta već u petak u 19 sati održat će se predavanje pod nazivom Sve je u glavi. Na predavanju će se između ostaloga moći saznati zašto je važno potražiti psihološku pomoć kada nam je potrebna i zašto treba destigmatizirati psihoterapijsku i savjetodavnu pomoć“, rekla nam je Mirna Gajski Jolić, stručna suradnica u Odjelu za društvene djelatnosti Grada Velike Gorice.

Na istom mjestu i u isto vrijeme u ponedjeljak će se održati predavanje „Granice u odnosima“ na kojem će se govoriti o samozastupanju u odnosima i vezama.

Drugi dio manifestacije održat će se od 20. do 24. studenog i posvećen je fizičkom zdravlju mladih, a u sklopu njega održat će se niz predavanja i radionica na ovu tematiku.

Treći dio bit će posvećen poduzetništvu mladih. Upravni odjel za EU fondove organizirat će predavanje i niz radionica za mlade poduzetnike.


XXIX. državno Natjecanje iz hrvatskoga jezika