Prijava

Vaša prijava

Orle: Stali na kraj nesavjesnom vlasniku Alfe Romea


U općinskoj vijećnici u Orlima idućeg četvrtka održat će se zanimljiva licitacija. Na bubnju će se naći automobil koji cijelo jedno desetljeće proveo parkiran na istom mjestu u naselju Veleševec. Nakon što je komunalni redar proveo postupak uklanjanja automobila s javne površine, vozilo je premješteno u ograđeni prostor općinskog dvorišta.

„Vlasnik je bio obaviješten ako svoje vozilo ne preuzme sa skladištenja u roku od 30 dana, ono ide na reciklažu ili na javnu licitaciju radi podmirenja troškova, odvoza, čuvanja i prodaje. S obzirom na to da je vozilo napušteno prije deset godina i da je općina Orle već nekoliko puta obavještavala vlasnika vozila kao i Policijsku postaju u Velikoj Gorici, da se vozilo nalazi na javnoj površini, a da se vlasnik nije ni jednom javio ni očitovao, općina Orle postupila je sukladno zakonskim odredbama“, objavljeno je na službenim stranicama Općine Orle.

Licitacija će se održati 30. studenog s početkom u 12 sati u općinskoj vijećnici, a početna cijena iznosi tisuću kuna. Riječ je o automobilu marke Alfa Romeo iz 1998. godine. Vozilo se može pogledati u općinskom dvorištu, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na 091 444 5110.