Prijava

Vaša prijava

Buna – neprikosnoveni na svom travnjaku


Buna-Mladost: Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Na teškom terenu za igru u Maloj Buni nogometaši Bune i Mladosti iz Obrezine odradili su zaostalo 6. kolo sa kojim je završena jesenska dionica natjecanja. Momčad Bune prednost stvorenu iz 31. minute golom Starčevića držala je do pred kraj susreta da bi golovima Huđbera i Vujnovića iz kaznenih udaraca zapečatili sudbinu gostiju iz Obrezine.

Miroslav Lukinić. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Na kraju polusezone igrači trenera Miroslava Lukinića završili su na 10. mjestu ljestvice.
U čvrstoj i borbenoj utakmici na blatnjavom terenu mi smo se bolje snašli i zabili tri gola , čestitam svojim igračima na borbenosti – rekao je domaći trener Lukinić u osvrtu na dvoboj protiv Mladosti.

 

Osvrt na polusezonu ?
Sa igrom moje momčadi mogu biti zadovoljan, sa nekim rezultatima apsolutno ne. Mislim da je ova momčad mogla osvojiti puno više bodova, ali iz raznih okolnosti to nismo uspjeli. Problem je što smo mi momčad koja se jako teško skuplja za gostovanja pa su nam i rezultati vani lošiji – pojasnio je trener Bune Miroslav Lukinić.

Da je Buna domaćinska momčad pokazuje i statistika jer od 20 osvojenih bodova ove jeseni igrači Bune doma su osvojili 17 te samo 3 donijeli sa gostovanja.

 

Buna-Mladost: Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

 

BUNA – MLADOST (O) 3:0

MALA BUNA. Igralište Bune. Gledatelja 50.
Sudac: Čunčić. Pomoćnici: Bratković i Rožić.

STRIJELCI: 1:0 – Starčević (31), 2:0 – Huđber (80 – 11 m), 3:0 – Vujnović (89 – 11 m).

 

BUNA: Odrčić, M. Rak, Mrkonjić (od 55. J. Rak), Jušić, Huđber, Škojc, Starčević, Dumbović, Vujnović, Kuzmić, Lučan (od 85. Muža). TRENER: Miroslav Lukinić.

 

MLADOST (O): D. Treščec, Martinić, P. Treščec, Matić, Benšak, Periša, Pejak, Šorša, Jelić, Delić (od 32. Išaretović), Katić. TRENER: Slađan Paurević.


FOTO Vatrogasac opet izgubio u Kobiliću

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja