Prijava

Vaša prijava

Uhićeni dileri koji su po Gorici prodavali kokain i ostalu drogu


Iz Službe kriminaliteta droga PU zagrebačke izvijestili su kako je dovršeno višemjesečno kriminalističko istraživanje nad osam osoba (26, 32, 22, 25, 21, 29, 40, 32 godine) zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Policija je zaplijenila 25 kilograma marihuane, 1,3 kg amfetamina, 8,4 grama kokaina, 6 tableta MDMA i 0,6 grama MDMA, pištolj i 45 komada pripadajućeg streljiva, digitalne vage za precizno mjerenje težine te opremu za pakiranje i vakumiranje droge.

“Sumnja se kako je 26-godišnjak nabavljao veću količinu droge i to marihuanu, amfetamine i kokain, koju je skrivao u jednom od stanova na području Grada Zagreba, gdje ju je vagao, prepakiravao te preprodavao ostalim osumnjičenima, a koji su kupljenu drogu preprodavali krajnjim konzumentima na području Grada Zagreba, Velike Gorice, Zaprešića i Ogulina“, kažu iz policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu je podnijeta kaznena prijava.


Evo tko je ušao u vijeće MO Sop Bukevski

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja