Prijava

Vaša prijava

Gorica će dobiti Volonterski centar


Nakon Info centra za mlade, suradnja Grada Velike Gorice i udruga Zamisli i KUD-a Čiče nastavlja se kroz još jedan projekt – “Volonterski centar Velika Gorica“. Na Međunarodni dan volonterstva, u utorak, Centar će službeno otvoriti gradonačelnik Dražen Barišić koji će tim povodom dodijeliti i Volonterska priznanja osobama koje su se do sada iskazale u području volontiranja.

Osim toga, od 12 do 14 sati u velikom holu održat će se Volonterski sajam na kojem će velikogoričke institucije i organizacije, sadašnji i potencijalni organizatori volontiranja, moći predstaviti svoje volonterske programe srednjoškolcima.

“Zadaća i cilj Volonterskog centra Velika Gorica je provedba informiranja i edukacije volontera i organizatora volontiranja, organiziranje stručne edukacije o volontiranju i upravljanju volonterima i uspostava i održavanje baze volontera i organizatora volontiranja, posredovanje u volonterskoj razmjeni i promoviranje volonterstva”, objasnila je Ana Peternac Bučan, voditeljica projekta Volonterski centar Velika Gorica.