Prijava

Vaša prijava

FOTO Dječji pjevački zbor ”Zlatni cifreki” na Matičinom četvrtku


Na 196. Matičinom četvrtku u Muzeju Turopolja sinoć se koncertom predstavio Dječji pjevački zbor ”Zlatni cifreki” pod ravnanjem Siniše Beloševića, koji je alfa & omega Vokalnog ansambla ”Zlatne godine”. Poveznica je logična, jer je Vokalni ansambl inicirao osnivanje Dječjeg zbora u ožujku 2016. godine.

”Zlatni cifreki” su izveli 13 skladbi: Miš i mačke, Izišal je mesec, Lepi Juro, Turopolje moje drago, Over the Rainbow, Yellow Submarine, Kesni sneg, Bijeli Božić, Tama je svud, Božji sin, Oj pastiri vi ste štiri, Christmas is a time to love i Turopolska divja roža. Zbor nije bio kompletan, jer je od 15 članova nastupilo deset, troje je bilo u školi i dvoje bolesno. Zbog bolesti na koncertu nisu bile nazočne ni njihove voditeljice Ana Bukvić i Melita Lisjak.

Cifrekima su potpora bile Zlatne godine (također nekompletne) s nekoliko pjesama, tako da je to bila vrlo ugodna glazbena predstava. Zajednički nastup će Zlatni cifreki i Zlatne godine imati na ovogodišnjem Božićnom koncertu u Kurilovcu (Vatrogasni dom, 22. prosinaca).

Galerija fotografija