Prijava

Vaša prijava

Počinje tradicionalna blagdanska humanitarna akcija


Rotary klub Velika Gorica i istoimeni rotaract klub već peti puta organiziraju tradicionalnu humanitarnu akciju Blagdanska košarica. Akcijom se prikupljaju dugotrajni prehrambeni proizvodi, higijenske potrepštine te proizvodi za djecu koji će uoči božićnih blagdana biti donirani socijalno najugroženijim obiteljima s područja Velike Gorice. Donacije se mogu ostaviti u posebno označenoj košari koja se nalazi kod blagajni u Kauflandu u Velikoj Gorici.

„Zahvalio bih svima, a posebno građanima bez kojih Blagdanska košarica ne bi bila ovako uspješna. Pozivam Velikogoričane koji mogu pomoći da nam se još jednom pridruže i uljepšaju blagdane našim socijalno ugroženim sugrađanima“, pozvao je Stipan Teskera, predsjednik Rotary kluba Velika Gorica.

Akciju su pokrenuli gorički rotaractovci, podmladak rotarijanskog pokreta, prije četiri godine. Procjenjuje se da je do sada prikupljeno 12 tisuća kilograma pomoći. Akcija traje do četvrtka, 7. prosinca, a partneri akcije su velikogorički Caritas i Kaufland.