Prijava

Vaša prijava

Večeras počinju Dani osoba s invaliditetom


Pod nazivom “Volim život”, večeras će u Velikoj Gorici započeti Dani osoba s invaliditetom, u povodu obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. U sklopu programa, koji traje od 4. do 9. prosinca, održat će se tribina, izložba i boćarski memorijal.

Otvorenje manifestacije je večeras u 18 sati u gradskoj vijećnici u kojoj će se osobe s invaliditetom susresti s gradonačelnikom Draženom Barišićem, a nakon toga bit će prikazan film o Udruzi Suncokret. Na kraju večeri bit će otvorena izložba fotografija, također Udruge Suncokret.

Tribina pod nazivom “Inkluzija – stil života” novo je događanje u sklopu Dana osoba s invaliditetom, a održat će se sutra u 13 sati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta. Dan kasnije, organizatori su pripremili druženje u Klubu 100, uz Tamburaški sastav Harmonija.

U program obilježavanja uključuju se i djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje. U četvrtak u 18 sati izvest će priredbu “Gradu s ljubavlju” u dvorani Gorica.

U Osnovnoj školi Nikole Hribara u subotu će se održati IV. Memorijal u boćanju osoba s invaliditetom Marijan Dobrinčić. Turnir počinje u 9 sati.