Prijava

Vaša prijava

FOTO Djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje pripremila priredbu za prijatelje i obitelj


Velikom priredbom ispunjenom plesom, pjesmom i glumom djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica razveselila su svoje prijatelje i obitelj te zahvalila svetom Nikoli na svim poklonima koje im je donio. Prigodno, izveli su i nekoliko božićnih točaka.

“To je naša tradicionalna priredba. Danas je sudjelovalo 40-ero djece. Djeca se vesele darovima, ali se više vesele gostima koji dolaze na ovaj dan i s njima se druže”, kazala je ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Nikolina Vučković Barišić i pozvala građane da ih dođu vidjeti i na sutrašnjoj priredbi “Gradu s ljubavlju”, koju će izvesti u Pučkom otvorenom učilištu u sklopu Dana osoba s invaliditetom “Volim život”.

I ove godine priredbu u Centru došli su pogledati i s djecom se podružiti članovi Tur Bikersa, Društva žena Buševec, djeca i profesori Ekonomske škole te pčelari iz Pčelarske udruge Turopolje.

“To je već tradicija i postalo nam je normalno da ih dođemo posjetiti i donesemo im poklone u ovo doba darivanja. Znamo koliko to njima znači, a i mi se bolje osjećamo nakon toga”, objasnio je Beli iz MC Tur Bikersa, kluba koji već više od desetljeća svake godine u adventsko vrijeme posjećuje Centar za odgoj i obrazovanje.

Galerija fotografija