Prijava

Vaša prijava

FOTO Udarnik premoćni pobjednik Lucijskog malonogometnog turnira


Drugi Lucijski seniorski malonogometni turnir u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Velike Gorice i Nogometnog saveza Velika Gorica odigran je danas na terenu Panadić sporta. Sudjelovalo je svih 17 seniorskih momčadi NSVG-a, igrano je 2×15 minuta, a sudili su suci iz NSVG-a.

U polufinale su se plasirale 4 momčadi koje su i u NSVG-a najviše rangirane: Udarnik, Gradići, Polet i Gorica II. Polufinalni susreti su uvjerljivo riješili u svoju korist Udarnik kontra Gradića (6:0) i Polet protiv Gorice II (5:2). Za Udarnik su po dva pogotka postigli Krsnik i Kovačić, a Skrbin je s 4 pogotka sam torpedirao neraspoloženu momčad Gorice II. Gradići su za 3. mjesto uvjerljivo ‘okrenuli’ Goricu II. Udarnik je nakon vodstva 3:0 osigurao titulu pobjednika turnira i tek nakon toga je vratar Kranjčec primio jedini pogodak na turniru.

Tri prvoplasirane momčadi nagrađene su vrijednim nagradama, a najboljim pojedincima uručene su statue nogometaša. Najbolji strijelac je Dražen Ladović (Udarnik), najboljim vratarom proglašen je Petar Kovačić (Gradići), a najbolji igrač turnira je Ante Džaja (Udarnik).

Galerija fotografija