Prijava

Vaša prijava

Predložite kandidate za Savjet mladih


Odbor za mladež Gradskog vijeća Grada Velike Gorice poziva udruge mladih i one koje se bave mladima, učenička vijeća srednjih škola, studentske zborove i druge da predlože kandidate za članove velikogoričkog Savjeta mladih.

Kandidati mogu biti osobe s prebivalištem na području Grada u dobi od 15 do 29 godina života. Inače, Savjet mladih Grada Velike Gorice se osniva kao savjetodavno tijelo Gradskog vijeća Grada Velike Gorice, ima 11 članova, a mandat je 2 godine.

Prijedlog mora sadržavati: ime i prezime kandidata, datum i godinu rođenja, prebivalište i obrazloženje prijedloga te mora biti ovjeren pečatom i potpisom ovlaštene osobe predlagatelja.
Prijedlogu se prilažu rodni listovi te potvrde o prebivalištu kandidata, Izvadak iz Registra udruga ne stariji od 6 mjeseci (za udruge) i Upis u sudski registar (posljednji upis) kod Trgovačkog suda u Zagrebu (za ustanove).

Predlagati kandidate možete do 31.siječnja, a potrebnu dokumentaciju šaljite na adresu Grad Velika Gorica, Gradsko vijeće, Odbor za mladež, Trg kralja Tomislava 34.


Idemo u srednju