Prijava

Vaša prijava

FOTO Božićna priredba Ekonomske škole


Učenici i nastavnici Ekonomske škole jednosatnom božićnom priredbom u maloj dvorani Srednjoškolskog centra (petak, 22. prosinca) oprostili su se od odlazeće godine, pozdravili dolazak Božića i Nove 2018. godine te otišli na zimsko ferije. Voditelji priredbe Helena Kolarec i Alen Petrović u početku su pred velikim brojem učenika i nastavničkog osoblja naglasili da je to zajednička priredba učenika i nastavnika, a posebno su u pripremi programa spomenute nastavnice Sanja Mirenić, Mara Matić, Ivančica Kovačić, Snježana Starčević i nastavnik Ivan Veljača te Nina Burić i Marin Čuljak za scenografiju.

Ravnateljica Vesna Brkljačić je u svom prepoznatljivom monologu istakla ono što je Ekonomska škola kvalitetno napravila u 2017. godini i poželjela je da škola i ubuduće prati suvremene tokove školstva i obrazovanja. Program je bio sastavljen od prigodnih božićnih pjesama, igrokaza i recitacija, a izveli su ga: Elizabeta Kolarec, David Marković, Sara Barnjak, školski bend (Laura Jerleković, Leon Dikšić, Marko Kolarec, Gabrijel Grahovac, Juraj Cvetko, Ivan Veljača), Lea Jozić, dramska skupina (Lorena Đujić, Leon Dikšić, Ljubica Jukić, Nika Mihanović, Nika Marković, Ronaldo Baršić), Sara Klobučar i Patricija Breljak. U međuvremenu pojavio se i Djed Mraz da bi darivao poveći dječji vrtić djelatnika Ekonomske škole.

Božićnu priredbu zaključila je Marta Jurenić (4.a) interpretacijom tradicionalne božićne pjesme ”Narodi nam se Kralj nebeski”.

Galerija fotografija