Prijava

Vaša prijava

Proslava Dana mjesta posvađala vijećnike


Prenosimo u cijelosti reakciju Kristijana Kosa, člana Vijeća Mjesnog odbora Kuče, na situaciju vezanu uz obilježavanje Dana mjesta.

Da, mi nezavisni vijećnici smo inicirali proslavu Dana mjesta za sve mještane Kuča. Drugi prijedlog je bio da se na proslavu zovu isključivo predstavnici udruga. Mi smo se tome oštro protivili iz razloga što smatramo da je Dan mjesta svečanost na koju bi trebali biti pozvani svi mještani.

Na zadnjoj sjednici je trebalo dogovoriti detalje o datumu i organizaciji samog Dana mjesta. Mi smo pripremili prijedloge, a potpredsjednik je prekinuo sjednicu tako da ta točka dnevnog reda nije došla na red i odluka o proslavi, financijama i organizacijskim detaljima nije donesena.

Na fb stranici Mjesnog odbora otvorenoj na inicijativu VMO Kuče nije navedeno da se proslava odgađa već da postoji mogućnost da do nje neće doći jer odluka o održavanju proslave nije donesena.

FB stranica na kojoj Mirko Berković objavljuje je privatna stranica. Odlukom VMO Kuče ta se stranica prestala koristiti te je odlukom VMO Kuče otvorena fb stranica na kojoj se objavljuju detalji o radu VMO Kuče.

Sve gore navedeno možete provjeriti u zapisnicima i audio zapisima sjednica VMO Kuče.

Hvala.

Kristijan Kos – u ime nezavisnih vijećnika VMO Kuče


Radionice za potencijalne korisnike intervencije 73.12