Prijava

Vaša prijava

Prijave u tijeku: Besplatnom edukacijom 30-ero mladih će postati savjetnici za potrošnju energije


Ekoregija Velika Gorica je kao suradnik na projektu Zelene energetske zadruge i Obrtničkog učilišta Zagreb započela s provedbom projekta Dobra energija u društvenom poduzetništvu. U sklopu njega, 30 mladih i nezaposlenih osoba proći će usavršavanje za savjetnike za učinkovitu potrošnju energije u kućanstvima. Prijaviti se mogu mladi do 25 godina starosti koji imaju završeno srednjoškolsko obrazovanje strojarske, elektrotehničke ili građevinske struke.

“Kroz teorijsku i praktičnu nastavu polaznici će naučiti kako prepoznati gdje se troši energija i napraviti osnovni energetski pregled te kako prepoznati energetske i novčane uštede u kućanstvu. Cilj je razvoj zelenog energetskog poduzetništva kroz edukaciju mladih i podršku u osmišljavanju novih poslovnih modela koji uključuju njihovo zapošljavanje”, istaknuli su iz Ekoregije Velika Gorica.

Zaintersirani za besplatan program osposobljavanja mogu se prijaviti na linku ili doći na motivacijsku radionicu 8. veljače u 13,30 sati u prostorijama Razvojne agencije Grada Velika Gorica na adresi Šetalište Franje Lučića 15.

Projekt Dobra energija u društvenom poduzetništvu vrijedan je 543.206,64 kuna, a u stopostotnom iznosu financira ga Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

 


JAVNI POZIV 02/2018.-TERENSKA NASTAVA-Zadar