Prijava

Vaša prijava

FOTO Pobjedničke maske osvojile sedmodnevno ljetovanje u Crikvenici


Bal pod maskama održan je sinoć u velikoj dvorani Garden Hill hotela i trajao je do duboko u noć. Prigodni program počeo je u 20 sati uz živu glazbu All Stars benda, koji je već na dočeku 2018. godine u ovom hotelu ostavio odličan dojam. Roster gostiju nije bio izrazito šarolik, većinu su činili gradski čelnici sa suprugama i suradnicima, ravnatelji školskih odnosno kulturnih ustanova, odvjetnici, direktori većih tvrtki i poduzetnici.

Pored uživanja u gastronomskoj ponudi gosti su mogli vidjeti i izložbu venecijanskih maski velikogoričkog kipara Tihomira Marinkovića, a birane su i najljepše maske. Moderatorica programa Ana Mirenić početkom večeri je upoznala nazočne s kriterijima za izbor najljepših maski: izgled i materijal maske, aktivnost maskiranih na plesnom podiju i preferirala se brojnost (duo, trio). Prosudbeni sud kojeg su činili Stjepan Vrban (Garden Hill hotel), Ana Mirenić (Veleučilište Velika Gorica) i David Jolić (Cityportal.hr Velika Gorica) imao je delikatan zadatak proglasiti najljepše dvije maske za dvije vrijedne nagrade.

Druga nagrada, Wellness program u hotelu Garden Hill, dodijeljena je ”grupno za grupni wellness” (ma šta to značilo) društvu od četiri para. Oni su svoje oduševljenje izrazili pobjedničkim plesom i skandiranjem ”hoćemo grupni wellness”. Prva nagrada, sedmodnevno ljetovanje u Hotelu Riviera u Crikvenici, otišla je u ruke triju dama: Gusarica, Kleopatra i Bogatašica. Nagrade je uručivao i redom dame ljubio gradonačelnik Dražen Barišić, pardon, književnik August Šenoa. Uslijedio je ples presretnih pobjednica, pridružili su se i ostali te je maskenbal dosegao jednu višu dimenziju, ili kada bi se manje pristojno izrazili, kazali bi kako su se neki totalno ‘otkačili’. Slijedeći maskenbal je idući petak na istom mjestu u isto vrijeme.

Galerija fotografija