Prijava

Vaša prijava

Odbojkaši Gorice lako svladali Karlovac


Na otvaranju proljetnog dijela, u 11. kolu 2. nacionalne odbojkaške lige – centar, Gorički odbojkaši osvojili su tri boda pobjedivši Odbojkaški klub Karlovac rezultatom 3:0 (25:12, 25:13, 25:16).

U nastavak prvenstva, seniorskom sastavu Gorice pridružila su se trojica mladih odbojkaša, Tomo Dumić, Genti Martinaj i David Jozić, a na njih je klub ozbiljno računao već u ovoj utakmici protiv Karlovca.

“Namjera domaćih odbojkaša bila je napraviti što veću razliku odmah u početku, i onda postepeno mijenjati starije igrače talentiranim mladićima s klupe i na taj način im omogućiti neprocjenjivo iskustvo igranja prvenstvene utakmice Druge lige”, kaže Dario Rukavina iz Odbojkaškog kluba Gorica.

Sva tri odigrana seta su bila jako slična. Goričani se brzo odvajaju i uvode igrače s klupe koji su onda tu razliku održavali do kraja seta. Karlovčani dosta griješe na servisu i to olakšava posao domaćinima. Drugi i treći set odigrali su praktično igrači iz juniorskog sastava Gorice, uz pomoć jednog ili dvojice seniora.