Prijava

Vaša prijava

U goričko kino dolaze ‘Iz ništavila’ i ‘Muzej čudesa’


Četvrtak je dan za nove filmove u goričkom kinu. U narednih tjedan dana na rasporedu su pustolovni obiteljski film s Julianne Moore “Muzej čudesa” te njemačka kriminalistička drama koja je osvojila Zlatni globus za najbolji strani film – “Iz ništavila”.

Radnja filma “Muzej čudesa” prati dvoje djece iz različitih vremenskih razdoblja koji potajno sanjaju o tome da im životi budu potpuno drugačiji. Ben žudi za ocem kojeg nikada nije upoznao, dok Rose sanjari o tajanstvenoj glumici čiji život prati putem vlastitog albuma. Kada Ben otkrije misteriozni trag u vlastitoj kući, a Rose pročita intrigantni naslov u novinama, njih dvoje kreću u potragu.

Nešto sasvim drugačije ljubiteljima filma će ponuditi njemački kandidat za nagradu Oscar “Iz ništavila”, koji je već osvojio brojne nagrade.

“Katjin se život iznenada raspada kada njezin suprug Nuri i sin Rocco pogibaju u bombaškom napadu. Potraga za zločincima i razlozi koji stoje iza bezosjećajnog ubojstva kompliciraju Katjino bolno žalovanje te otvaraju rane i dvojbe”, piše u najavi filma.


Županijsko natjecanje iz informatike