Prijava

Vaša prijava

Lomničani u Saboru tražili zaustavljanje gradnje asfaltne baze


Predstavnici Inicijative Stop asfaltnoj bazi u Donjoj Lomnici danas su, uz potporu saborskog zastupnika Ivana Lovrinovića iz stranke Promijenimo Hrvatsku, u Saboru zatražili zaustavljanje gradnje asfaltne baze u Lomnici.

Zatražili su da se u što kraćem roku pronađe druga, adekvatna lokacija za asfaltnu bazu te kazali da je u tijeku dogovor s ministrom državne imovine Goranom Marićem oko zemljišta za njezino izmještanje, piše Tportal.hr. Podsjetimo, na tome radi i goričko Povjerenstvo za izmještanje asfaltne baze.

14.02.2018., Zagreb- U Saboru je odrzana konferencija za medije zastupnika Ivana Lovrinovica koji je govorio o zaustavljanju gradnje asfaltne baze u Donjoj Lomnici. Nazocni su bili i podupiratelji Inicijative Stop asfaltnoj bazi u Donjoj Lomnici.
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Lomničani su na konferenciji za medije javnost upoznali i s razlozima zbog kojih se protive izgradnji Strabagovog pogona, a Lovrinović je najavio da će pokrenuti pitanje odgovornosti onih koji su sudjelovali u donošenju odluke o izgradnji koja bi uništila zdravlje ljudi i okoliš, javlja Tportal.


Turopolje dobiva svoju enciklopediju