Prijava

Vaša prijava

Marijan Grdenić ne mora na operaciju srca


Odličnu vijest otkrio je sportski direktor Kurilovca Darko Janječić.

“Standardni a samo 19-godišnji naš odlični desni bočni Marijan Grdenić (u fokusu je i drugoligaša HNK Gorice s kojom je trebao na zimske pripreme u Medulin) ipak ne mora na već dijagnosticiranu operaciju srca (navodni šum) i može bez problema nastaviti blistavo započetu karijeru”.

Marijan Grdenic (crveni dres) nastavlja uspjesnu karijeru. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

 

Vijest je to koja će iskreno obradovati sve bliske Kurilovcu. Zbog vremenskih neprilika odgođeno je 18. kolo prvenstva 3. HNL zapad i gostovanje u nedjelju kod Zagreba koji želi pomak prema 2. HNL (igra se 14. ožujka). Jesenas u Kurilovcu bilo je neizvjesno a tada još udarnici (Udarnik) slavili su 2:1 pogotkom u sudačkoj nadoknadi. Kurilovčani su minule nedjelje u generalnoj probi kontra trećeligaša Međimurja dobili 2:0 a sudeći prema događanjima, trener Damir Biškup i pomoćnik mu Jurica Šimir (Kurilovčani ih veoma cijene) imaju slatkih briga oko udarne momčadi jer s Međimurjem na klupi za pričuve sjedili su i neki standardni prvotimci.

 

Trener Damir Biskup ima odličan renome u Kurilovcu. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

U formaciji 4-2-3-1 startali su Krančec-Čurek, Ladović, Čunčić, I. Čolić-Džaja, Povoljnjak-Horvat, Kelava, Brčić-Hodak. Brčić je u 21. minuti osjetio zadnju ložu pa je ušao Brajko u vrh napada. Od potrebnih tri mlađa, započeli su Ivan Čolić te Luka Povoljnjak i Petar Lucijan Čurek pojačanja iz drugoligaša Gorice (posudba). Pričuve su tako bili (kao koleteralne žrtve) novopridošli vrlo dobri iskusni Stjepan Celiček, oporavljeni Branimir Ramljak, kapetan Mijo Šarić, Jurica Kovačić ima zarađena tri žuta kartona i mora pauzirati jednu utakmicu a tu su još mladi a talentirani Marko Čolić, Filip Turkalj, Stjepan Sučić, Domagoj Šoštarec, Stjepan Pralas a sada srećom ipak i Marijan Grdenić.