Prijava

Vaša prijava

Croatia Airlines uvodi cjelogodišnje letove Velika Gorica – Mostar


Predstavljena je nova međunarodna linija Croatia Airlinesa Mostar – Velika Gorica, na kojoj će zrakoplovi hrvatskoga nacionalnog prijevoznika Dash 8-Q400 (kapaciteta 76 sjedala) početi letjeti 3. svibnja ove godine.

Letovi iz Velike Gorice u Mostar planirani su četvrtkom i nedjeljom u večernjim satima, a iz Mostara u Goricu petkom i ponedjeljkom u jutarnjim satima. Letovi će se u iste dane obavljati i u zimskom redu letenja 2018./2019., s jedinom razlikom što će večernji polasci iz Velike Gorice u Mostar biti u 21 sat i 10 minuta.

“Drago nam je što nakon 15 godina ponovno počinjemo povezivati Mostar i glavni grad Hrvatske, dvaput na tjedan. Letovi na ovoj liniji planirani su tijekom cijele godine, što je dodatna kvaliteta usluge za putnike iz Bosne i Hercegovine te Hrvatske”, rekao je predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Jasmin Bajić.

Mostar je tako postao 40. europsko odredište u koje će zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno letjeti tijekom ovogodišnje sezone u redovitom putničkom prometu.


Rodio se mali David Kos

Dan vatrogastva i blagdan sv. Florijana