Prijava

Vaša prijava

Grad će i ove godine subvencionirati naukovanje za obrtnička zanimanja


Grad Velika Gorica otvorio je natječaj za dodjelu potpora obrtima i trgovačkim društvima koja provode naukovanja za obrtnička zanimanja. Korisnici potpora moraju imati sjedište ili prebivalište na području Grada Velike Gorice, posjedovati licencu, imati pogone i radionice za izvođenje praktične nastave u Velikoj Gorici te osigurati novčanu naknadu naučnicima.

Sredstva potpore namijenjena su za troškove koje korisnik potpore ima u provođenju praktične nastave. Potpora se može ostvariti s osnova najviše dva mentora po obrtu ili trgovačkom društvu, a broj naučnika po mentoru može biti najviše tri. Visina potpore ovisna je o ukupno utvrđenom broju naučnika, a maksimalni iznos potpore po naučniku iznosi 3 tisuće kuna.

Natječaj je otvoren do 13. travnja, a zahtjevi se podnose u Upravni odjel za poduzetništvo, investicije i fondove EU. Više informacija možete dobiti na službenoj stranici Grada Velike Gorice, u Upravnom odjelu za poduzetništvo, investicije i fondove EU, Velika Gorica, Šetalište F. Lučića 15 ili na telefon 01 555 9436.