Prijava

Vaša prijava

Odbojkaši iz Kravarskog osvojili 2.mjesto na državnoj poluzavršnici


 

Državna poluzavršnica skupine Centar osnovnih škola u odbojci za učenike 7. i 8. razreda održana je jučer u Sisku, a natjecali su se najbolji odbojkaši iz 4 županije. Predstavnik Zagrebačke županije bila je OŠ Slavka Kolara Kravarsko, Bjelovarsko-bilogorsku županiju predstavljala je OŠ Vladimira Nazora iz Daruvara, Krapinsko-zagorsku OŠ Belec i Sisačko-moslavačku OŠ 22. lipnja iz Siska. Dječaci iz Kravarskog pobijedili su u prvoj utakmici suparnike iz Siska s 2:0 u setovima i plasirali se u finale. U finalnom susretu izgubili su od učenika iz Daruvara u dva seta (21:25, 8:25) i tako ostali bez toliko željenog plasmana na državnu završnicu. Za 2. mjesto nagrađeni su peharom i medaljama.

Ipak, učenici Matije Ribića, prof. zaslužuju čestitke za sve ono što su ovoj školskoj godini učinili na odbojkaškim natjecanjima na gradskoj, županijskoj i međužupanijskoj razini. Na najljepši način predstavljali su svoju školu i Općinu Kravarsko te poslali poruku i ostalim školama iz manjih mjesta da se na sportskim natjecanjima mogu uspješno nositi s predstavnicima puno većih škola.

Sportski junaci iz Kravarskog: Matej Godinić, Luka Miković, Marko Miković, Josip Povoljnjak, Matija Klasnić, Karlo Povoljnjak, Florijan Dolački, Gabrijel Zlodi, Neno Hazer, Ivan Posavec, Marko Vranešić, Gabriel Gorenc. Voditelj: Matija Ribić, prof.

Galerija fotografija