Prijava

Vaša prijava

FOTO U tijeku obnova nekoliko goričkih ulica, evo tko će se najviše razveseliti


Proljeće i toplo vrijeme idealno je za dovršetak ranije započetih projekata u gradu ili za početak novih. Stanovnici Kurilovca cijelu zimu vozili su po nedovršenoj Kurilovečkoj ulici, ali strpljenje i vožnja po krivinama se isplatila jer sada su dobili modernu prometnicu.

Iz VG Komunalca kažu kako je riječ o 3200 četvornih metara ulice na koju će sutra postaviti i završni sloj asfalta. Idućeg tjedna slijedi uređenje zelenih površina i hortikulture te postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije.

Pri kraju su radovi i na obnovi Lukavečke ulice u Donjoj Lomnici. Još samo ostaje uređenje dijela bankina, a sve bi trebalo biti završeno idućeg tjedna.

Počela je izgradnja pristupne ceste za bazen. U tijeku su radovi na oborinskoj odvodnji, dok će idućeg tjedna krenuti i gradnja fekalne kanalizacije. VG Komunalac će na toj prometnici postaviti 180 metara asfalta.

U tijeku su i pripremni radovi za proširenje i “presvlačenje” petstotinjak metara Miklaušićeve ulice te tristotinjak metara Smenderovićeve ulice.

 

Galerija fotografija: