Prijava

Vaša prijava

FOTO Skupština HRK Gorica potvrdila stabilnost kluba


Redovna izvještajna sjednica skupštine Hrvatskog rukometnog kluba Gorica održana je sinoć u restoranu Odranski ribič u Poljani Čičkoj. Na sjednici je predsjednik kluba Neven Karas u izvješću za prošlu 2017. godinu sažeto predočio natjecateljske aktivnosti svih 7 selekcija, od dječje do seniorske. Prošlogodišnji financijski plan realiziran je sa nešto više od 1.250.000 kuna i označen je kao rekordan (jedan od razloga je i sudjelovanje u europskom natjecanju EHF-a). Za 2018. godinu financijski plan je približno jednak prošlogodišnjem. Sva izvješća za prošlu i planovi za tekuću godinu usvojeni su jednoglasno i bez rasprave.

Iako se nije radilo o izbornoj sjednici, ipak su na nekim klupskim pozicijama učinjena razrješenja i postavljeni novi ljudi. Najkrupnija odluka je izbor Vlade Malbašića na poziciju direktora kluba (te pozicije u klubu nije bilo posljednjih godina) i on će nominalno biti drugi čovjek u klubu, odnosno prvi do predsjednika Karasa. U Upravni odbor kluba kooptiran je Krešo Ačkar. Istaknuta je vrlo dobra suradnja sa Zajednicom sportskih udruga Grada Velike Gorice i  ostalim goričkim rukometnim klubovima.

Intencija je sačuvati sadašnji igrački kadar i s eventualnim pojačanjima potvrditi status HRK Gorica kao respektabilnog člana Premijer lige u idućem prvenstvu, koji je sposoban opet izboriti Ligu za prvaka. Generalno, klub stoji vrlo dobro, vode ga ozbiljni ljudi i svaki od njih svojim doprinosom čini ga stabilnim. Nakon što je apsolviran kompletan dnevni red sjednice, uslijedio je domjenak i druženje.

Galerija fotografija