Prijava

Vaša prijava

Emirates traži nove djelatnike


Jedna od najvećih svjetskih međunarodnih aviokompanija Emirates traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja. Kandidati iz Hrvatske moći će se prijaviti na Danima otvorenih vrata koji će se održati u Zagrebu i Dubrovniku.

„Zainteresirani kandidati trebaju doći u hotel Westin u četvrtak, 28. lipnja u 8 sati s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom, a valja računati na to da postoji mogućnost da će na lokaciji morati provesti cijeli dan. Oni kandidati koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa“, poručili su iz Emiratesa.

Prijaviti se mogu žene i muškarci stariji od 21 godine, uz uvjet da rukom mogu doseći visinu od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima. Više o uvjetima pročitajte ovdje.

Posao u ovoj kompaniji donosi i neke benefite zaposlenicima. Kako kažu, svi njihovi djelatnici dobivaju cjeloviti „paket“.

Uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme za vrijeme boravka u Dubaiju. Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija, na koje pravo imaju svi zaposlenici, ali i članovi obitelji te prijatelji“, dodali su iz aviokompanije.

Emirates je na hrvatskom tržištu prisutan godinu dana te izravnim letom luksuznim Boeingom 777-300ER povezuje Zagreb i Dubai otkud hrvatski putnici mogu dalje letjeti u neko od 160 odredišta u 85 zemalja. Uz to, Emirates je i najveći svjetski operator zrakoplova tipa Boeing 777 i Airbus A380, a kandidatima koji će postati dio kabinskog osoblja nudi priliku za rast i razvoj karijere te kontinuiranu edukaciju i jedinstveno kulturno iskustvo suradnje s međunarodnim timom koji broji više od 135 nacionalnosti.