Prijava

Vaša prijava

Poduzetnicima 300 tisuća kuna za prezentaciju


Prijaviti se mogu subjekti malog gospodarstva, trgovačka društva, profitne ustanove i obrti sa sjedištem na području Zagrebačke županije
Zagrebačka županija raspisala je natječaj za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima za nastup na manifestacijama. Za to je osigurano je 300 tisuća kuna, odnosno 100 tisuća kuna više nego prošle godine.

Prijaviti se mogu subjekti malog gospodarstva, trgovačka društva, profitne ustanove i obrti sa sjedištem na području Zagrebačke županije. Novac se dodjeljuje za nastup na sajmovima, izložbama i natjecanjima vezanim za poduzetništvo.

„Jednom poduzetniku mogu se dodijeliti najviše dvije bespovratne potpore u jednoj kalendarskoj godini i to za nastup na manifestacijama u zemlji ili inozemstvu, odnosno isključivo za zakup, uređenje i opremanje izložbenog prostora te trošak izrade promidžbenih materijala koji se koriste na manifestaciji. Potpora može iznositi do 50% prihvatljivih troškova, a najviše do 7.500 kuna za nastup na manifestacijama u Hrvatskoj i najviše 25.000 kuna za nastup na manifestacijama u inozemstvu“, poručili su iz Županije.

Sredstva će se odobravati redoslijedom zaprimanja prijava. Prednost pri dodjeli potpore imaju tradicijski i umjetnički obrti. Natječaj je otvoren do 3. rujna, a više o njemu možete doznati ovdje.