Prijava

Vaša prijava

Velikogoričan Marin Vlahović dobio poziv da predstavlja Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu, ali to neće moći bez sponzora


Bivši svjetski prvak u powerliftingu s 25-godišnjim sportskim iskustvom u različitim sportovima, Velikogoričan Marin Vlahović, dobio je poziv da predstavlja Hrvatsku na „Street Workout Power and Strength World championship-u“ koji će se 23. rujna održati u Rigi, Latvija.

Riječ je o velikom natjecanju na kojem će nastupiti najbolji fitness „atlete“ iz čitavog svijeta. Marin bi nastupio u kategoriji „power“ gdje su discipline zgibovi +32kg, dipsevi+48kg i čučnjevi s 75kg na ponavljanja. Ukupan pobjednik je natjecatelj koji skupi najviše bodova u sve tri discipline. Milijuni ljudi širom svijeta rade ove vježbe ali ovo bi bilo prvo predstavljanje Hrvatske na takvom natjecanju svjetskog ranga. Ovaj talentirani velikogorički sportaš u potrazi je za sponzorima, kojima je ovo pak dobra prilika za promociju svog brenda, proizvoda ili usluga.

„Svi koji prate moje pisanje i znaju nešto o okolnostima u kojima živim, znaju da neovisno o svakodnevnim treninzima i rezultatima, nemam vremenskog prostora da logistički pratim i promoviram, odnosno dobijem nekakvu valorizaciju svog rada. Ovaj događaj, koji će pratiti i razne međunarodne televizije, ima svoju marketinšku vrijednost za potencijalne sponzore. Zato vas ne tražim milostinju ili humanitarnu pomoć. Svi koji vide interes da me sponzoriraju za ovo natjecanje, neka mi se jave putem maila marin.j.vlahovic@gmail.com“, kaže Marin, koji osim što promovira sport i zdrav način života, kao otac trojice sinova, od kojih jedan s poremećajem autističnog spektra, svakodnevno ukazuje na poteškoće s kojima se autisti svakodnevno susreću.

„Uskoro slavim 38. rođendan, aktivirala mi se stara ozljeda desnog ramena i muče me brojne druge stvari, ali vjerujte kada dođem tamo, ništa od toga više neće imati efekta na moj nastup. Vjerujem da mogu ostvariti dobar uspjeh i hrvatsku vježbačku zajednicu, koja broji desetke tisuća vježbača, predstaviti na najbolji mogući način. Također, vjerujem da će mi nastup dati priliku i medijski prostor da progovorim i o društvenim aspektima sporta, kao i o različitostima i predrasudama, s kojima se kao otac troje sinova, od kojih jedan ima poremećaj autističnog spektra, svakodnevno borim. Hvala svima na podršci“, poručio je Marin.