Prijava

Vaša prijava

FOTO Izložba ‘Kreativne ruke Mičevčana’ hit među mještanima


Mnoštvo različitih umjetničkih rukotvorina od nedjelje je izloženo u društvenom domu u Mičevcu. Još sutra između 11 i 19 sati možete razgledati i kupiti zanimljive predmete, umjetničke slike, nakit i decopage od 22 kreativna autora, među kojima je i zadruga Vrapčići Područne škole Mičevec.

„Posebno me oduševila atmosfera, duh radosti i topline koji se osjeti u razgovoru s ljudima – posjetiteljima i izlagačima. Ovdje nema pritiska niti obveze koje koče“, za Cityportal je istaknula učiteljica škole Jasna Kirin.

Svi izlagači se vesele zajedničkom druženju i poticanju kreativnosti u svome malom mjestu. Nove ideje se rađaju za sljedeću izložbu, vezano uz radove i edukacije kroz radionice.

„Hvale idu nekolicini ljudi spremnih odvojiti svoje slobodno vrijeme, kako bi pokazali zavidnu kreativnost vrijednu divljenja i podijeliti to sa ostalim ljudima dobre volje. Imamo dojam da je u Mičevcu zapravo premalo takvih inicijativa“, poručile su Vera Šimunić i Božica Vrbanić.

„Mislim da se razvila jedna ljudska osobina a to je prihvaćanje! Osobno sam oduševljena, ugodno iznenađena. Izložba je prva, nadam se ne i zadnja“, dodala je Sanja Štarkelj.

Organizatorica izložbe je akademska slikarica Marija Radujković-Jooste.

Izlagači: Jasna Bedeković, Boža Šikić, Katica Radujković, Hennie Jooste, Nevenka Vlašić, Marija Radujković-Jooste, Ivana Gusak, Gordan Pernar, Željka Rebrnišak, Milan Bobić, Vera Šimunić, Branka Duvnjak, Željka Špičić, Sanja Štarkelj, Đurđa Klenović, Kristina Jurendić, Marica Blašković, Martina Blašković, Marija Hotman, Božica Vrbanić, Ivica Vrbanić i zadruga Vrapčići Područne škole Mičevec koji su sa svojim radovima zadnjih 10 godina oduševili sve posjetioce radovima.