Prijava

Vaša prijava

Besplatno naučite programirati


Gorički klub mladih organizira besplatne radionice programiranja. Polaznici će na njima moći steći osnovna znanja iz programiranja, web dizajna i razvoja aplikacija s ciljem povećanja konkurentnosti polaznika na tržištu rada.

„S obzirom na veliku potražnju radnika iz tih područja, kroz 3 ciklusa u trajanju po 4 subote želimo osigurati da se svi zainteresirani mogu samostalno nastaviti educirati u ovome području te bez obzira na formalno obrazovanje, lakše naći posao u ovoj brzorastućoj industriji. Radionice su u potpunosti besplatne te namijenjene za sve, neovisno o dobi ili prethodno stečenoj razini obrazovanja, ali je broj sudionika ograničen“, objasnio je Matej Peranić, voditelj Goričkog kluba mladih.

Prvi ciklus radionica „Uvod u programiranje – Uvod u C“ počinje 3., a prijaviti se možete do 1. studenog. Prijave se vrše putem ovog obrasca ili putem maila gorickiklubmladih@gmail.com.
Drugi ciklus radionica vezan je uz web dizajn. Prva radionica će se održati 1.prosinca, a uvjet za sudjelovanje je pohađanje prethodnih radionica (Uvod u programiranje – Uvod u C) ili poznavanje osnova programiranja te vlastiti laptop. Prijaviti se možete do 19. studenog.

Treći ciklus radionica vezan je uz web i mobilne aplikacije. Prva radionica održat će se, također, 1. prosinca, a prijaviti se možete do 19. studenog.

Sve radionice održavat će se u prostoru Goričkog kluba mladih.


Zagrebačka županija prva po rastu zaposlenosti u RH

Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva