Prijava

Vaša prijava

Prva petica! HOK Gorica proslavio peti rođendan i nastavlja rasti


U četvrtak, na Svetog Nikolu, Hrvatski odbojkaški klub Gorica proslavio je pet godina od osnutka kluba. Počevši 2013. godine s 30-tak djevojčica, do danas je klub narastao i broji oko 180 djevojčica i dječaka, koji treniraju svatko u svojoj grupi, podijeljenoj u kategorije od kiki ekipe, supermini, mini ekipe, male odbojke, mlađih kadetkinja i seniorske druge i treće nacionalne odbojkaške lige.

Članovi uprave koji brinu o vođenju kluba, potrebama djece i trenera, odnosno sve svoje slobodno vrijeme ulažu u razvoj kluba su Katarina Ćosić, Diana Breko, Dario Kovačić, Ivica Hrženjak i Davor Cvetnić.

Treneri koji vrijeme provode sa svojim odbojkašima/icama su Katarina Ćosić, Diana Breko, Ines Rendulić, Sandra Bašić, Zrinka Petrović, Diana Prevolnik, Jurica Antić i volonteri, bivše igračice koje pomažu trenerima Tihana Josić, Nikolina Humić, Marija Radoš i Ines Grgić.

Na rođendanu se okupio velik broj djece, roditelja, prijatelja, a sve to pod budnim okom legendarnog Vladimira Brace Jankovića i Tomislava Đurkovića. Sve mlade igračice dobile su prigodne poklone.

Ove sezone sve mlađedobne kategorije natječu se u županijskim natjecanjima svojih godišta, mlađe kadetkinje osim toga nastupaju i u 3. nacionalnoj seniorskoj odbojkaškoj ligi, a prva momčad, kao i prošle godine, napada prvo mjesto u drugoj nacionalnoj odbojkaškoj ligi.


Večer matematike

Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda