Prijava

Vaša prijava

Gorica se napokon može pohvaliti vrhunskim restoranom


Poznati gorički restoran, prepoznatljiv po ribljim specijalitetima i samom morskog ugođaju,dobio je Michelinovu plaketu za 2018. godinu. Kultni gastronomski vodič prepoznao je kvalitetu usluge koju svojim gostima nudi Mon Ami.

-I sada je konačno stiglo…službeno uručenje Michelinove plakete za 2018. godinu. Zahvaljujući ljubaznom osoblju i vrijednim rukama naših kuhara, uvršteni smo u jedan od najznačajnijih vodiča za restorane na svijetu- izjavili su iz Mon Amija na svojoj Facebook stranici.

Foto: Facebook/ Mon Ami

S više od 100 godina iskustva u selekciji restorana, Michelinov vodič danas preporučuje više od 20.000 restorana u 30 svjetskih zemalja. Bilo da se radi o Europi, Aziji ili Americi, Michelinovi inspektori primjenjuju iste kriterije u ocjenjivanju kvalitete svakog restorana kojeg posjete anonimno.

Mon Ami je tako jedan od 30 restorana koji su 2018. ušli u novo izdanje ‘Michelinovog digitalnog vodiča za Hrvatsku’ te se može pohvaliti da je i on stao uz najbolje zagrebačke restorane: Agava, Apetit City, Bistro Apetit, Boban, Dubravkin put, Gallo, Le Bistro Esplanade, Mano, Mundoaka, Takenoko.