Prijava

Vaša prijava

Jelačić krenuo u pohod na vrh: ‘Deset bodova minusa nije nedostižno!’


NK Jelačić iz Vukovine, član 1. županijske lige istok, startao je s radom, a cilj je plasman u rang više, u jaču Jedinstvenu županijsku ligu. Pripreme u vidu dogovora započele su u ponedjeljak, a prva službena utakmica je 24. veljače u kupu NS-a Velike Gorice.

Na prvom ovogodišnjem okupljanju (organizirana je i prigodna večera), igrače i stručni stožer dočekali su čelnici kluba, predsjednik Boris Marković, sportski direktor Damir Rogan, tajnik Mario Karapandžić i članovi uže Uprave Tomislav Čižmarević, Mario Karaula i predstavnik momčadi Saša Matejčić.

Treneru Marinu Rakuljić na popisu su starosjedioci Kruno i Krešo Šipušić, Goran Herek, Josip Matejčić (kapetan), Zlatko Relota, Josip Miletić, Dejan Debijađi, Duje Limić, Ivan Smok, Petar Godinić, Zvonimir Karlović, Kristian Lalić, Damir Matković (tata Nino je trener Vatrogasca Kobilić), Fabrizio Hrkovac, Mateo Nikić, Ian Šekuljica Cvek, Antonio Vrban, Antoni Prizmić, Fran Klarić, Dominik Srbelj te novopridošli Davor Sakač (ZET), Ante Radoš (Zelina), Matija Ezgeta (Austrija) i Mario Gajić (Ponikve). Jelačić su napustili Tomislav Gale, Ivan Jurišić (povratak u BiH) i Josip Matić (odlazak u Njemačku). U programu su četiri treninga tjedno i test utakmica. Prva je u subotu, u gostima kod Nura u Zagrebu. Prvenstvo starta početkom ožujka.

Tomislav Čižmarević, trener Rakuljić i sportski direktor Rogan

Nakon okupljanja, diktafona se prihvatio sportski direktor Damir Rogan.

– Što se tiče jesenskog dijela prvenstva, ne bismo se htjeli previše baviti prošlošću. Bilo je tu i dobrih i loših predstava, a u globalu nismo zadovoljni bodovnim kontom i zaostatkom od deset bodova za vodećim Naftašem. Ipak, vjerujemo u ovu našu momčad i smatramo da je svaki zaostatak, uz malo sportske sreće, nadoknadiv. Što se tiče proljetnog dijela sezone i pristiglih pojačanja, planirali smo svaku poziciju ‘podebljati’ jednim kvalitetnim igračem, što smo i uspjeli. Napominjem da još nismo zaključili prijelazni rok i u potrazi smo za klasičnim napadačem, ali ako i ne uspijemo u naumu, vjerujemo u ove dečke koji su ovdje. Za nas ostaje jedan jedini cilj, koji je prezentiran i igračima, a to je viši rang natjecanja. Svjesni smo da će biti teško, ali u igri je još 45 bodova – rekao je direktor Rodan i dodao:

– Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim svim roditeljima, sponzorima, volonterima i prijateljima kluba što nam svakodnevno pomažu u radu i čine naš klub svakim danom sve boljim i uspješnijim.


Naši studenti UKU-a na pokaznoj vježbi HGSS-ove Stanice Samobor

Dan vatrogastva i blagdan sv. Florijana