Prijava

Vaša prijava

U Kravarskom se radi punom parom


Radovi na rekonstrukciji prometnice Zagorci-Kolarci su u punom jeku. U sklopu ovog projekta trebao bi se riješiti i sustav odvodnje oborinskih voda, koji bi trebao spriječiti stvaranje novih klizišta.

– Ovom rekonstrukcijom riješit ćemo problem klizišta u velikom dijelu Kravarskog, a dobit ćemo modernu prometnicu s pješačkim stazama – rekao nam je načelnik Vlado Kolarec.

Sredstva za rekonstrukciju osigurana su iz proračuna Europske unije i državnog proračuna Republike Hrvatske, od čega Europska unija sudjeluje s 85 posto, a Republika Hrvatska s 15 posto udjela.

Radovi na rekonstrukciji prometnice trebali bi potrajati narednih nekoliko mjeseci te će dijelovi prometnice, zbog složenosti radova, biti povremeno zatvoreni za promet vozila. Iz Općine su zamolili mještane za strpljenje i razumijevanje.

– Molimo stanovnike i korisnike prometnice u ulici Zagorci – Kolarci da svoja vozila pokušaju parkirati van zone radova. Svjesni smo da Vam trenutni radovi stvaraju poteškoće ali Vas molimo za razumijevanje – objavljeno je na službenim stranicama Općine Kravarsko.