Prijava

Vaša prijava

Turopoljac u Labinu s Poletom Snašići


Trenutno drugoplasirana momčad 1. ŽNL istok Turopoljac iz Kuča započela je pripreme a odrađena je i Izborna sjednica skupštine. Trener Ivica Burić uvijek je na dispoziciji za SN.
– Pripreme smo započeli još 27. siječnja. Treniramo na pomoćnom terenu tri dana zaredom pa imamo dan odmora. Na dispoziciji su mi vratari Ivan i Mario Zagorac te Šojić a tu su i igrači starosjedioci Anđelić, Balenović, Kapović, Parađik, Grgić, Đuksi, Šejić, Milatović, Šestok, Matek, Lučić, Vukadin, J. Jambrešić, Hrženjak, Rak, Čajić, Markulin, Šojić, Petrović i Fabijančić. Novi su stoper Luka Jurić iz Primorca Stobreč i vezni Šemso Bajramović iz Čelika iz Zenice i pojačanja su. Nitko nije otišao -uvodno je otkrio strateg Burić.

Foto: Mato Paviša

 

Odigrane su i dvije test utakmice.

– Od Odre vani smo izgubili 4:5 (za nas zabili Matek 2, Milatović i Petrović) a doma smo svladali Klas 3:0 (Hrženjak, Lučić, Šestok). U nedjelju 17. veljače putujemo u Labin gdje igramo kontra Poleta Snašići gdje imamo organiziran i zajednički ručak. Slijedi 24. veljače kup utakmica vani protiv Turopolja a ako pobijedimo 3. ožujka idemo na Polet Buševec – rekao j trener.

U Kučama se dogodila i Izborna skupština Turopoljca.

– Umjesto dosadašnjeg predsjednika Nenada Lučića, oca igrača Vjeke, novi je Daniel Zagorac. Radi se o trećem bratu naših vratara Ivana i Marija dok im je otac Zdenko također bio predsjednik Turopoljaca. Ambicije kluba se ne mijenjaju. Za liderom Naftašem Ivanić zaostajemo četiri dostižna boda i učinit ćemo sve da izborimo Jedinstvenu županijsku ligu. Spremni smo za iskorak, ako pak ne uspijemo i dalje će se igrati nogomet u Kučama – realan je i čvrsto na zemlji trener Turopoljca Ivica Burić.