Prijava

Vaša prijava

S ‘pušlekom’ narcisa protiv raka dojke


Dan narcisa je humanitarna akcija u kojoj se toga dana prodaju poklonjeni narcisi, a prikupljena sredstva namijenjena su prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke.  Prvo obilježavanje Dana narcisa održano je 5. travnja 1997. u organizaciji studenata tadašnjeg Fakulteta za defektologiju pod vodstvom dr. Ruže Sabol koja je i dovela Dan narcisa u Hrvatsku.Nakon toga svake se godine obilježava Dan narcisa u cijeloj Hrvatskoj pa tako i u našem gradu.

Ovogodišnja akcija obilježavanja ‘Dan narcisa’ održati će se 23.ožujka 2019. godine te je posvećena borbi protiv raka dojke. U Zagrebačkoj županiji akciju organizira Udruga edukacijom protiv raka dojke od 08:00 do 12:00 sati.

Osobita će nam biti čast da ovu našu humanitarnu akciju uveličate i Vi svojim dolaskom te nam pomognete prodati što veći broj narcisa.- poručuju iz Udruge

Mjesta na kojima možete kupiti svoj ‘pušlek’ narcisa i biti dio ove velike akcije su na četiri lokacije u našem gradu: Tržni centar, Trg Stjepana Radića, Robna kuća i Kaufland. No za one koji nisu u samom centru Velike Gorice mogu svoje narcise kupiti u Ščitarjevu Pokupskom, Maloj Buni, Vukovini, Kravarskom i Općini Orle.