Prijava

Vaša prijava

Pijan sletio s ceste


Kišno vrijeme kumovalo je poražavajućoj činjenici da se tijekom provedbe akcije dogodilo čak osam prometnih nesreća s materijalnom štetom! Dva zaustavljena vozača imala su nedopuštenu razinu alkohola u krvi, a 14 ih je vozilo nepropisnom brzinom.

Vikend ‘alkoholni’ rekorder je muškarac starosti 34 godine, s utvrđenom koncentracijom alkohola u organizmu od 2,29 g/kg. Zaustavljen je u subotu, 06. travnja u 22,45 sati. Ovaj je muškarac upravljao  sudjelovao i u prometnoj nesreći s materijalnom štetom, sletjevši vozilom van kolnika na meki teren. Nesreća se dogodila u mjestu Ribnica, Ribnička kod br.63, a prijetupniku je na licu mjesta izdan prekršajni nalog  te je potom bio smješten u posebnu prostoriju policijske postaje do otrežnjenja (do 12 sati), kako stoji u izvješću.

Policija je utvrdila ukupno 16 ciljanih prekršaja tijekom provedbe akcija „Alkohol i opojne droge“ te „Brzina“. Dva se prekršaja odnose na vožnju pod utjecajem alkohola, te 14 prekršaja zbog nepropisne brzine. Od ostalih prekršaja utvrđeno je 16 raznih prekršaja iz domene prometa. Ukupno su utvrđena 32 prometna prekršaja.