Prijava

Vaša prijava

‘Ljubav tako moćna kao majčina uvijek ostavi svoj trag’- Sretan Majčin dan


Jedan od značajnijih dana u godini je Majčin dan. Taj dan ima posebnu važnost za pripadnice ljepšeg spola koje su majke, jer tada se sva pažnja posvećuje upravo njima.

Prema tradiciji dan se obilježava poklonima ili cvijećem, a na vama je da budete kreativni i domišljati. Vaše žene, majke, bake imaju važne uloge u vašim životima. Da one ne postoje, ne bi danas bilo ni nikoga od nas, a ljubav koje su nam pokazivale/pokazuju za vrijeme života čine zapravo i njegov smisao.
Nemojte biti pažljivi samo za Majčin dan, jer važnije je iskazati ljubav, poštovanje i važnost pripadnicama nježnije spola tijekom cijele godine. Njegujte ih kao cvijeće i zalijevajte ljubavlju svakodnevno. Biti majka najljepša je uloga koju žena može u životu ostvariti, a ljubav koju daje i prima od svoje djece ne može se usporediti ni s jednom drugom vrstom ljubavi.

Majčin dan prilika je da pokažemo svojim majkama koliko ih volimo i cijenimo jer često zaboravimo tko je osoba koja je uvijek bezuvjetno uz nas. Ona se smije kada smo sretni i nikada se neće radovati padovima, već će nam pomoći da otresemo prašinu s koljena i krenemo uspravno dalje.

Zato nemojte zaboraviti sutra razveseliti svoje majke s malim znakom pažnje. Naravno, volimo ih 365 dana u godini i svaki od tih smo beskrajno zahvalni na svemu što su radile i što rade za nas, ali se možda ne sjetimo svaki od tih dana reći i pokazati im to. Zato je tu Majčin dan, savršena prilika da im zahvalimo.