Prijava

Vaša prijava

Politika sigurnosti vode za ljudsku potrošnju


Provođenje politike sigurnosti vode za ljudsku potrošnju podrazumijeva zalaganje i međusobnu suradnju svih naših zaposlenika s krajnjim ciljem zadovoljstva naših korisnika s isporučenom vodnom uslugom.
Postizanje zadovoljstva naših korisnika, između ostalog, nastojimo ostvariti i kroz primjenu HACCP sustava uspostavljenog prema smjernicama Codex Alimentariusa.

Uspješno provodimo sve zadane smjernice te nas HACCP sustav vodi ka neprekidnom poboljšanju kroz kontinuirane provjere na dnevnoj razini. Jednom godišnje provjeru politike sigurnosti, kao zakonsku obvezu, provodi certificirano tijelo.

Vrlo odgovorno izvršavamo zadaće kao što su kontinuirano i u dovoljnim količinama osigurana isporuka zdravstveno ispravne vode za ljudsku potrošnju, očuvanje zdravlja i sigurnosti ljudi, sprječavanje onečišćenja okoliša, odgovorno gospodarenje s prirodnim resursima, poštivanje zakona i drugih obvezujućih propisa te neprestano poboljšavanje djelotvornosti postupaka i poslovnih procesa

Uprava je uspostavila politiku sigurnosti vode za ljudsku potrošnju, kojom je službeno izrazila namjere i opredijeljenost vezane za sigurnost i zdravstvenu ispravnost vode za ljudsku potrošnju u okviru pozicije u prehrambenom lancu, kao i usklađenost s poslovnim ciljevima, te zahtjevima za sigurnost korisnika i zakonske regulative.