Prijava

Vaša prijava

Vatrogasac ugasio dinamovce u 89. minuti


Susjedski dvoboj tradicionalno ima naboj, ovaj put sve je bilo nekako mlitavo i kao juha bez soli. Gosti su stigli kao favoriti,  a nekompletni dinamovci bez prvog vratara Gligorevića, beka Sudara, mladog napadača Blaževića, Mršića… Zarana, u 10. minuti, u jeku dominacije Vatrogasca, gostujući korpulentni Ivkić sam pred vratarom Šimićem uspio je provući loptu prema mreži, ali na samoj liniji vrata sustigao ju je Željko Josić i spasio siguran pogodak. Protokom vremena goropadnost gostiju je jenjavala pa su svoje poluprilike imali i Čičani, ali na odmor se otišlo čistih i mirnih mreža, uz dojam da svi jedva čekaju kraj prvenstva.

U drugom poluvremenu bilo je više sadržaja. U 47. i 51. minuti Šimić je skinuo zicere Krasniću i Matanoviću, ali Vatrogasac je ipak poveo u 62. minuti. Nakon ubačaja zdesna, Muhić u sredini sam kao duh primirio je loptu prsima i iz okreta nisko pogodio mrežu za 0-1. Veselje gostiju trajalo je samo tri minute. Marko Šantek je tada nanizao nekoliko gostiju i ljevicom pogodio kut za 1-1.

Problematična je bila 73. minuta. Nakon ubačaja s desna Šanteka je netko od gostiju s leđa složio na travu, a Marinčević se nije oglasio. Utakmica je do kraja bila neizvjesna, a onda je u 89. minuti Jurica Čumpek iz Vatrogasac odlučio pobjednika. Gostujući neprelazni stoper u žestokom okršaju osvojio je loptu i krenuo silovito u kontru po lijevoj strani. Sprintao je Čumpek dobrih 80 metara i onda ubacio u sredinu za Fabečića koji je uspio ugurati loptu u mrežu za slavlje gostiju na igralištu i sjevernoj tribini.

DINAMO HIDREL – VATROGASAC (K) 1-2
NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrela. Igrano 26. svibnja 2019. od 17 sati. Gledatelja 100. Sudac: Marinčević 5,5. Pomoćnici: Malkoč i Matić (svi iz Velike Gorice).
STRIJELCI: 0-1 Muhić (62), 1-1 Šantek (65), 1-2 Fabečić (89)
DINAMO HIDREL: Šimić 7, Čurla 6, Panić 6, Pudić 6, Ž. Josić 6, Jambrešić 6, Šantek 7, Kuzmić 6,5 (od 70. Španiček-), D. Josić 6 (od 53. Jurišić 6), Slivak 6, Žugaj 6. Trener: Mario Kajinić 6
VATROGASAC KOBILIĆ: Caput 6,5, Čavar 6,5, Čumpek 7,5, Klarić 7, Grilec 7 (od 88. Šimek-), Kontić 6,5, Matanović 6 (od 90. Nedić-), Krasnić 6 (od 70. Novak-), Ivkić 6,5, Barišić 6,5 (od 75. Fabečić 7). Trener: Nino Matković 7
IGRAČ UTAKMICE: Jurica Čumpek