Prijava

Vaša prijava

Treća titula za Dinamo Hidrel, kadeti se pridružili prstićima i juniorima


TREĆA OVOSEZONSKA TITULA PRVAKA DINAMA HIDRELA
Kadeti se pridružili prvacima prstićima i juniorima, limači drugi!!

U odgođenoj prvenstvenoj utakmici kadeta 14. kola 2. lige NSZŽ u Pisarovini, Dinamo Hidrel iz Novog Čiča pobijedio je Jamnicu 2-1 i tako potvrdio šampionsku titulu. S igračima Hidrela stigli su i roditelji kao navijači, a svi su bili u plavim majicama s natpisom “Prvaci!”.

Predsjednica Dinamo Hidrela Ivana Cesarec i trener Neven Andrišević

Dinamovci su pobijedili sigurnije no što pokazuje rezultat. Nakon dvoboja trofej je pobjednicima uručio delegat utakmice Vladimir Vulje, a medalje mu je pomogla staviti na pravo mjesto Ivana Cesarec, predsjednica Dinama Hidrela. Utakmica se igrala od 10 sati. a nakon povratka u Novo Čiče slavljenike je dočekala bakljada i ručak.
Osim kadeta, prva mjesta u svojim ligama osvojili su još i prstići te juniori Dinama Hidrela, dok su limači viceprvaci. Ponosna predsjednica kluba gospođa Cesarec istaknula je da za budućnost kluba nema brige. Čestitamo!

JAMNICA – DINAMO HIDREL 1-2
PISAROVINA Igralište Jamnice. Sudac: Dragutin Školjak (Beter). Delegat: Vladimir Vulje (Novo Selo Okićko). Medicinsko osoblje: Dubravka Lovrenčić (Jastrebarsko).
STRIJELCI: 1-0 Čefko (18), 1-1 Hemen (30), 1-2 L. Žugaj (51).
JAMNICA: Grčević, Rubeša, Krović, Čefko, Stupljanec, Grgić, Živko, Medović, Cerovski, Ivetić, Mikša (Salajec, Busak). Trener: Antonio Mikša.
DINAMO HIDREL: Turković, Vranić, Hemen, Radina, Nikić, Musoli, Hasanović, Nedić, Drobnjak, Grobenski, Stojsavljević (L. Žugaj, Zetić, Azinović, Jurkić, Jukić, Valec, Zirdum). Trener: Neven Andrišević.