Prijava

Vaša prijava

U Gorici otvorena radna mjesta za sve razine obrazovanja


U podružnici  HZZ-a u Velikoj Gorici trenutno je aktivno ukupno 90 oglasa za radna mjesta. Trenutno su najviše potrebni odgajatelji u dječjim vrtićima, njegovatelji, automehaničari te taksisti. Naime, za radno mjesto odgojitelja u velikogoričkim dječjim vrtićima trenutačno je raspisano sedam natječaja – pet odgojitelja traži DV Koraci, kao i stručnog suradnika-pedagoga, a dva odgojitelja traži DV Velika Gorica.

Nadalje, u deficitu smo i s njegovateljiima u staračkim domovima. Konkretno, u Buševcu se trenutno traže tri njegovatelja, te gerontodomaćice, koje bi obavljale pripomoć starijim i potrebitima. Dva njegovatelja traže se i u domu na Ključić Brdu, kao i dvije medicinske sestre, odnosno dva medicinska tehničara!

Taxi Cammeo, za koji u posljednje vriijeme uvelike sve više čujemo, na velikogoričkom području traži 20 ljudi, dok se na širem gradskom području traži i petero automehaničara. Auto Zovak treba ih tri, a jednog Auto Teskera i Torbarina u Donjoj Lomnici. Auto Zovak raspisao je uz automehaničare rasisao i po tri natječaja za autoelektričara, autolakirera te autolimara.

Brojne statistike ne idu u prilog visokoobrazovanima, no čini se da na HZZ-u na goričkom području ipak ima oglasa u kojima se traži viša ili visoka stručna sprema. Uz radna mjesta odgajatelja (potrebna viša/prvostupanjska razina obrazovanja i/ili magisterij). Tvrtka Gradel d.o.o. iz Starog Čiča trenutno je u potražnji za projektantom, dok Banić Promet d.o.o. traži i diplomiranog agronoma s iskustvom od najmanje dvije godine. Isto tako, Udruženje obrtnika Velika Gorica u potrazi je za stručnim suradnikom za odnose s javnošću.

Pored oglasa objavljenih na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, pet radnih mjesta za šestero izvršitelja raspisala je i Hrvatska kontrola zračne plovidbe. Traže Višeg stručnog suradnika za realizaciju investicija i održavanje građevina, Višeg stručnog suradnika za operativne poslove, Rukovoditelja Centra sistemskog inženjeringa – specijalist za sigurnost, Višeg stručnog suradnika za upravljanje sustavom kvalitete te dva Zrakoplovno-tehnička specijalista za CNS sustave.

Na velikogoričkoj burzi rada kao i uvijek, egzistira deficit za pomoćnim radnicima, kuharima, frizerima, građevinarima, dostavljačima, bravarima i mesarma, te još mnogim drugim zanimanjima. Aktualne oglase za otvorena radna mjesta diljem Zagrebačke županije možete pregledati na službenim stranicama HZZ-a.