Prijava

Vaša prijava

Kurilovec se vratio pobjedom u Lučkom, Lukavec “iskopirao” Goricu


KURILOVCU BODOVI U LUČKOM, LUKAVCU JEDAN KONTRA SEGESTE
Polet minimalno izgubio u Laduču bez standardne četvorke

Od nogometnih klubova iz Turopolja, u subotu 14. rujna, četiri su odradila svoje prvenstvene utakmice. Prvoligaš Gorica remizira(la)o je doma protiv neugodne Lokomotive bez pogodaka, a više o tome možete čitati OVDJE. Prvu, izuzetno vrijednu pobjedu, zaslužio je naš trećeligaš Kurilovec kao gost kod do jučer još drugoligaša Lučkog. Slavila je momčad trenera Perice Vidaka čistim rezultatom 2-0, a zabili su igrač utakmice Matej Kelava (72. min.) i Grdenić (80). S tri nova boda i ranije osvojena dva, Kurilovec se popeo na sedmu poziciju i za vjerovati je u daljnji uspon, što Kurilovčani kvalitetom i zaslužuju. Vidak je izveo sljedeći sastav: Bogović, Karabatić (od 48. Mandura), Rajić, Čunčić, Spudić, Povoljnjak, Stiplošek (od 26. Čurek), Matoš, Grdenić, Kelava, Slunjski (od 46. Sedlaček).

Četvrtoligaš Lukavec imao je tešku zadaću doma protiv renomirane Segeste iz Siska i uspješno je odradio u utakmici bez pogodaka. Ne ide skupljanje bodova na početku sezone baš po lukavečkom idealnom scenariju, ovo je drugi, no zanimljivo je da je oba Lukavec uzeo protiv bivših renoniranih prvoligaša, prvo Zagreba, a sad i Segeste.

Do subote vodeći petoligaš Polet iz Buševca imao je bez četvorice standardnih igrača (Matušin, Bačan, Šestak, Sovina) teško gostovanje kod fuzioniranih a ambicioznih Sutle i Laduča (SU-LA) i izgubio minimalno 0-1. Prema izjavama gostiju, naš predstavnik imao je svoje prilike za pogodak, ali zabili nisu, a domaćin jest jednom i bodovi su ostali u zaleđu Zaprešića, iako suparnik nije ničim impresionirao kao pretendent za sam vrh poretka. SU-LA na kraju ima isključenog igrača, Martina Šintića, zbog pljuvanja suparnika.

REZULTATI:

1. HNL, 8. kolo
Subota, 14. rujna:
HNK Gorica – Lokomotiva 0-0

3. HNL središte, 4. kolo
Subota, 14. rujna:
Lučko – Kurilovec 0-2

4. HNL središte, 5. kolo
Subota, 14.kolovoza:
Lukavec – Segesta 0-0

JŽNL, 4. kolo
Subota, 14. kolovoza:
SU-LA – Polet Buševec 1-0