Prijava

Vaša prijava

FOTO Zlata vrijedan – dodijeljene nagrade za najbolji OPG


Proglašenje izbora za najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo u Hrvatskoj u organizaciji Večernjeg lista održano je sinoć u dvorani Gorica u Pučkom otvorenom učilištu. Na proglašenju su bili vlasnici OPG-a sa svojim obiteljima (samo po jedan OPG iz svake županije). Manifestacija je snimana i za HRT-e (2. program danas, subota, 12. listopada u 17:50 sati). Voditelji su bili Uršula Tolj i Mario Sedmak.

11.10.2019. Velika Gorica. Proglašenje najboljih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u organizaciji Večernjeg lista. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Dobitnik ovogodišnjeg Agro Oskara i 30.000,00 kuna je Mirko Bačani (Koprivničko-križevačka županija, Sveti Petar Čvrstec), drugu nagradu (20.000,00 kuna) osvojio je Danijel Horvatić (Zagrebačka županija, Općina Dubrava), a treću nagradu (10.000,00 kuna) primio je Robert Čondić (Požeško-slavonska županija, Kadanovci). Nagrade su uručili Marija Vučković, ministrica poljoprivrede, Dražen Barišić, gradonačelnik Velike Gorice i Ivan Horvat, menadžer DM marketinga i odnosa s javnošću.

Galerija fotografija