Prijava

Vaša prijava

FOTO Hrvatsko udruženje mažoret timova izabralo novog predsjednika


26.10.2019. Split. 5. Kup Mediterana mažoret timova. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Hrvatsko udruženje mažoret timova (HUMT) i Europska asocijacija mažoret timova (EMTA), organizirali su prije tjedan dana 5. Kup Mediterana za mažoretkinje. Prvog dana (subota, 26. listopada 2019.) dvodnevne manifestacije bio je defile svih učesnika zajedno sa orkestrom Glazba Split, od Hrvatskog narodnog kazališta Split do Rive, gdje je održan i Gala koncert.

26.10.2019. Split. 5. Kup Mediterana mažoret timova. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Istog dana prijepodne održan je trenerski seminar, a u večernjim satima okrugli sudački stol i  15. sjednica Skupštine HUMT-a u prostoru ŠC Bazeni Poljud. Na izvanrednoj sjednici izabran je novi predsjednik HUMT-a umjesto Milosave Katić koja je tu dužnost obnašala šest godina odnosno od samog utemeljenja HUMT-a. Gospođa Katić, voditeljica Plesne udruge Ritmokracija (Brdovec), ostavku je dala iz osobnih razloga.

26.10.2019. Split. 5. Kup Mediterana mažoret timova. Vlado Palac i Milosava Katić. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Na poziciju čelnog čovjeka HUMT-a na mandat od četiri godine izabran je Vlado Palac, koji je i prvi čovjek EMTA-e te glavni operativac u Plesnom klubu Barbara (Veliko Polje/Velika Mlaka). Kako će to ubuduće funkcionirati u praksi pokazat će vrijeme i potezi koje će vući novi predsjednik.

Galerija fotografija