Prijava

Vaša prijava

Drugo izdanje Turopoljskog srca: Nove aukcije dresova za pomoć sestrama Rinčić i potrebitim obiteljima


Nakon što su prošle godine humanitarnim malonogometnim turnirom ‘Turopoljsko srce’ prikupili više od 53 tisuće kuna te tako pomogli 14 najpotrebitijih obitelji na području Velike Gorice, organizatori Dražen Vezmar, Ivan Prelec i Kristijan Japec, u istom humanitarnom tonu nastavljaju i ove godine. Najavili su tako 2. po redu ‘Turopoljsko srce’ na kojem će 22. prosinca u Panadić sportu nastupiti ekipe iz 12 kafića. Turnir počinje u 9 sati i trajat će cijeli dan.

– Turnir je u drugom planu jer je bitno da se uz druženje na turniru prikupi što više novaca za potrebite obitelji s malom djecom. Dio sredstava donirat ćemo za sestre Rinčić – objasnio je Ivan Prelec, trener NK Istra 1961.

Osim kotizacijama, sredstva će prikupljati i aukcijom dresova.

– Poznati hrvatski, ali i gorički igrači, su nam donirali svoje dresove kako bi ih mogli prodavati na aukciji i tako prikupiti određeni dio sredstava. Aukcija traje do nedjelje – dodao je Prelec.

Prvi dres, onaj s potpisom Domagoja Vide, je već prodan, a svi željni pomoći mogu se uključiti u ostale aukcije na Facebook stranici.


Čestitka